Thinking Made Visible

108 - Anca Maftei - Ce înseamnă „să integrezi” relația cu părinții tăi?

Episode Summary

Dacă te-ai săturat să auzi că în copilăria ta sunt răspunsurile, că înțelegerea și integrarea ei îți vor schimba viața, rămâi aici, nu pleca! Dă o șansă acestei conversații. Ascultă până la final și decide pe urmă cum se va așeza în tine ceea ce transmite invitata mea. Anca este psihoterapeut IFS, sistemic și integrativ, psiholog clinician, hipnoterapeut, facilitator de constelații familiale și sistemice, creator și inventator al metodei de transformare interioară ReGeneration. Însă mai presus de toate aceste certificări, diplome și etichete, este OM. Un om care a trecut prin întuneric și lumină ca să își înțeleagă trecutul familial și primii ani de viață, ca apoi să poată să îi ghideze și pe alții în acest proces. Poate chiar pe tine. Am vorbit cu ea despre: 🎧 Ce ar spune cuiva care se îndoiește că toate drumurile duc în copilărie? 🎧 Cum arată viața unui adult care nu a integrat relația cu părinții? 🎧 Cum ne influențează cariera relația cu părinții? 🎧 De ce ar trebui să se uite la relația cu părinții și cineva care consideră că a avut o copilărie fericită? 🎧 Ce ar spune părinților care se simt răniți atunci când copiii își investighează copilăria? 🎧 Ce este "sistemul de familie"? 🎧 Ce convingeri pe care le avem astăzi ne fac să nu vedem importanța acestui sistem? 🎧 Exemple de contexte sau povești de viață, reale, cu sens. 🎧 Trebuie să te separi de părinți în procesul de integrare? 🎧 Ce este ReGeneration? 🎧 Cine sunt oamenii care fac parte din ReGeneration ? 🎧 Cine este Anca Maftei? Audiție plăcută!

Episode Notes

Dacă te-ai săturat să auzi că în copilăria ta sunt răspunsurile, că înțelegerea și integrarea ei îți vor schimba viața, rămâi aici, nu pleca! Dă o șansă acestei conversații. Ascultă până la final și decide pe urmă cum se va așeza în tine ceea ce transmite invitata mea. 

Anca este psihoterapeut IFS, sistemic și integrativ, psiholog clinician, hipnoterapeut, facilitator de constelații familiale și sistemice, creator și inventator al metodei de transformare interioară Re-Generation.

Însă mai presus de toate aceste certificări, diplome și etichete, este OM. Un om care a trecut prin întuneric și lumină ca să își înțeleagă trecutul familial și primii ani de viață, ca apoi să poată să îi ghideze și pe alții în acest proces. Poate chiar pe tine. 

Am vorbit cu ea despre:

🎧 Ce ar spune cuiva care se îndoiește că toate drumurile duc în copilărie? (03:30)

🎧 Cum arată viața unui adult care nu a integrat relația cu părinții? (06:00)

🎧 Cum ne influențează cariera relația cu părinții? (09:00)

🎧 De ce ar trebui să se uite la relația cu părinții și cineva care consideră că a avut o copilărie fericită? (15:00)

🎧 Ce ar spune părinților care se simt răniți atunci când copiii își investighează copilăria? (18:30)

🎧 Ce este "sistemul de familie"?  (22:30)

🎧 Ce convingeri pe care le avem astăzi ne fac să nu vedem importanța acestui sistem?? (29:00)

🎧 Exemple de contexte sau povești de viață, reale, cu sens. (33:33)

🎧 Trebuie să te separi de părinți în procesul de integrare? (40:00)

🎧 Ce este ReGeneration? (55:00)

🎧 Cine sunt oamenii care fac parte din ReGeneration ? (57:30)

🎧 Cine este Anca Maftei? (01:01:00)

Află mai multe despre călătoria de transformare a invitatei mele și despre cum te poate sprijini pe calea spre o viață armonioasă aici:  

🎙 Facebook - https://www.facebook.com/ancamafteiregeneration

🎙 Instagram - https://www.instagram.com/ancamaftei/

🎙 LinkedIn - https://tinyurl.com/2nv5vtx9

🎙 Website - https://ancamaftei.ro/

 

Dacă vrei să asculți episoade asemănătoare, ți le recomand pe acestea:

🎙Ce sunt Constelațiile Familiale? - cu Dragoș Riti 

🎙Cercurile de femei - în ce fel aduc vindecare emoțională? - cu Georgiana Spătaru

 

 

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

 

💎 Facebook - Thinking Made Visible

📱 Instagram - @thinkingmadevisible

🎧 Youtube - Thinking Made Visible

✨ TikTok - @thinkingmadevisible

ABONEAZĂ-TE ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!