Thinking Made Visible

82 - 5 Greșeli pe care să le eviți, de Black Friday

Episode Summary

Dacă ai afacerea ta, ești creator sau om de marketing, te invit să asculți și să reasculți acest episod pentru că îți va oferi structură și idei în contextul uneia dintre cele mai aglomerate și agitate perioade ale anului: Black Friday. Am organizat pentru tine o listă cu 5 greșeli pe care am observat că le fac antreprenorii cu care am lucrat sau interacționat de-a lungul ultimilor ani și îmi doresc să te ghideze în a obține rezultate frumoase în tumultul pe care îl reprezintă Black Friday, pentru business-uri și clienți deopotrivă. Acestea sunt posibile dacă îți gândești acțiunile de marketing în avans și nu le lași la voia întâmplării, deși atunci când vine vorba despre marketing și un strop de noroc este important. Ascultă episodul până la final pentru că îți vorbesc despre: 🎙Greșeala nr. 1 - Consideri că tu nu ai de ce să faci campanie de Black Friday pentru că în industria/nișa ta nu merge (4:00) 🎙Greșeala nr. 2 - Nu anunți campania în avans ca să faci teasing și să creezi dorință (9:00) 🎙Greșeala nr. 3 - Nu dublezi campania de Black Friday cu una pentru clienții fideli (14:00) 🎙Greșeala nr. 4 - Nu comunici regulile jocului în avans sau le modifici pe parcurs (20:00) 🎙Greșeala nr. 5 - Nu măsori campania și nu lucrezi cu specialiști (33:00) 🎙Noutățile din perioada următoare, la care lucrez în liniște (40:00) Dacă vrei să asculți și alte episoade despre #GândireaMeaFăcutăVizibilă, ți le recomand pe acestea: 🎙Cum gândesc eu Avatarul de Client - Ep. 57 🎙Cum am creat noul eBook, despre Campanii de Marketing - Ep. 43 🎙Cum văd eu strategia de marketing și vânzări - Ep. 06 Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici: 💎 Facebook - Thinking Made Visible 📱 Instagram - @thinkingmadevisible 🎧 Youtube - Thinking Made Visible ✨ TikTok - @thinkingmadevisible Audiție plăcută!

Episode Notes

Dacă ai afacerea ta, ești creator sau om de marketing, te invit să asculți și să reasculți acest episod pentru că îți va oferi structură și idei în contextul uneia dintre cele mai aglomerate și agitate perioade ale anului: Black Friday.

Am organizat pentru tine o listă cu 5 greșeli pe care am observat că le fac antreprenorii cu care am lucrat sau interacționat de-a lungul ultimilor ani și îmi doresc să te ghideze în a obține rezultate frumoase în tumultul pe care îl reprezintă Black Friday, pentru business-uri și clienți deopotrivă.

Acestea sunt posibile dacă îți gândești acțiunile de marketing în avans și nu le lași la voia întâmplării, deși atunci când vine vorba despre marketing și un strop de noroc este important.

Ascultă episodul până la final pentru că îți vorbesc despre:

🎙Greșeala nr. 1 - Consideri că tu nu ai de ce să faci campanie de Black Friday pentru că în industria/nișa ta nu merge (4:00)

🎙Greșeala nr. 2 - Nu anunți campania în avans ca să faci teasing și să creezi dorință (9:00)

🎙Greșeala nr. 3 - Nu dublezi campania de Black Friday cu una pentru clienții fideli (14:00)

🎙Greșeala nr. 4 - Nu comunici regulile jocului în avans sau le modifici pe parcurs (20:00)

🎙Greșeala nr. 5 - Nu măsori campania și nu lucrezi cu specialiști (33:00)

🎙Noutățile din perioada următoare, la care lucrez în liniște (40:00)

Te invit să ne conectăm aici, ca să fii la curent cu ceea ce pregătesc alături de echipa mea:

🎧 Facebook - https://bit.ly/3sM6G8C

🎧 Instagram - https://bit.ly/3NqF3M2

🎧 LinkedIn - https://bit.ly/3DR5Yxk

Dacă vrei să asculți și alte episoade despre #GândireaMeaFăcutăVizibilă, ți le recomand pe acestea:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă FOLLOW ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!