Thinking Made Visible

63 - Bogdan Bănculescu - Ce impact are respirația în sănătatea ta?

Episode Summary

Te-ai gândit vreodată că modul în care respiri îți influențează sănătatea fizică și emoțională? De fapt, te gândești vreodată la propria respirație? Dacă vrei să descoperi puterea regeneratoare și vindecătoare pe care o are respirația ta, te invit să asculți cu mintea deschisă acest episod în care l-am avut alături de mine pe Bogdan Bănculescu, cel care „bagă oamenii la somn sau în gheață”, ori îi învață tehnici de respirație pentru a deveni nu doar mai fericiți, ci și mai sănătoși. Bogdan crede cu tărie în forța pe care o are corpul nostru atunci când este încurajat și chiar provocat să își atingă potențialul și caută mereu metode și tehnici prin care să îl ducă pe acesta cât mai aproape de specificul biologic și de starea de bine pe care ne-o dorim cu toții. Face toate acestea foarte bine și cu dăruire, din numeroasele roluri - SOMA Breath Instructor, Sleep & Energy Coach, Yoga Ninja, Wim Hof Method Instructor și nu numai - care, o să vezi ascultând până la capăt, sunt complementare, nu se exclud, iar impactul lor în viața ta poate fi conjugat. Am avut multe revelații în conversația cu Bogdan pe care, deși aveam multe întrebări pregătite, am decis să o las să curgă natural ca … respirația. Audiție plăcută!

Episode Notes

Te-ai gândit vreodată că modul în care respiri îți influențează sănătatea fizică și emoțională? De fapt, te gândești vreodată la propria respirație?

Eu recunosc că nu, până acum câțiva ani. 

Trăiesc atât de mult în mintea mea încât uit adesea să mă conectez la propriul corp și la prezent. Iar conectarea cu mine și momentul prezent are ca ancoră și respirația.

Te invit să descoperi puterea regeneratoare și vindecătoare pe care o are respirația ta. 

Ascultă cu mintea deschisă acest episod în care l-am avut alături de mine pe Bogdan Bănculescu, cel care „bagă oamenii la somn sau în gheață” ori îi învață tehnici de respirație pentru a deveni nu doar mai fericiți, ci și mai sănătoși. 

Bogdan crede cu tărie în forța pe care o are corpul nostru atunci când este încurajat și chiar provocat să își atingă potențialul și caută mereu metode și tehnici prin care să îl ducă pe acesta cât mai aproape de specificul nostru biologic și de starea de bine pe care ne-o dorim cu toții. 

Este SOMA Breath Instructor, Sleep & Energy Coach, Yoga Ninja, Wim Hof Method Instructor și-ai să vezi, ascultând până la capăt, toate astea sunt complementare, nu se exclud, iar impactul lor în viața ta poate fi conjugat. 

Am avut multe revelații în conversația cu Bogdan pe care, deși aveam multe întrebări pregătite, am decis să o las să curgă natural ca … respirația. Așa că o să-l auzi pe Bogdan vorbind despre:

Află mai multe despre Bogdan Bănculescu, despre tehnicile și cursurile pe care le predă, accesând:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă SUBSCRIBE ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!