Thinking Made Visible

78 - Patricia Rusu - Ce înseamnă „să fii flexitarian”?

Episode Summary

Invitata mea de astăzi, Patricia Rusu, este specialist în nutriție regenerativă și integrativă, dar și creatoarea programului The Flexitarian Way (https://patriciarusu.ro/flexitarian). O cunosc de câțiva ani și mi-am dorit să asculți și tu cu câtă pasiune și profesionalism vorbește nu doar despre nutriție, ci și despre cine suntem noi ca întreg, ce înseamnă integrativ atunci când vine vorba despre sănătatea noastră sau despre epigenetică și importanța înțelegerii acesteia. „Singura variantă de a te păstra sănătos – metal, emoțional, fizic – este de a te pune pe un piedestal”, sunt cuvintele Patriciei. Iar acest lucru devine posibil în cadrul programului său de suflet, The Flexitarian Way. Ascultă episodul până la final ca să afli cum te poate ajuta acest program să îți transformi sănătatea și stilul de viață. Audiție plăcută!

Episode Notes

Invitata mea de astăzi, Patricia Rusu, este specialist în nutriție regenerativă și integrativă, dar și creatoarea programului The Flexitarian Way (https://patriciarusu.ro/flexitarian).

O cunosc de câțiva ani și mi-am dorit să asculți și tu cu câtă pasiune și profesionalism vorbește nu doar despre nutriție, ci și despre cine suntem noi ca întreg, ce înseamnă integrativ atunci când vine vorba despre sănătatea noastră sau despre epigenetică și importanța înțelegerii acesteia.

„Singura variantă de a te păstra sănătos – metal, emoțional, fizic – este de a te pune pe un piedestal”, sunt cuvintele Patriciei. Iar acest lucru devine posibil în cadrul programului său de suflet, The Flexitarian Way.

Ascultă episodul până la final ca să afli cum te poate ajuta acest program să îți transformi sănătatea și stilul de viață, dar și:

🎙Ce înseamnă flexitarianism? (04:30)

🎙De ce ar trebui integrat flexitarianismul în viața noastră? (06:30)

🎙Ce convingeri greșite sau mituri există cu privire la flexitarianism? (14:30)

🎙Ce este programul The Flexitarian Way? (20:30)

🎙Care este structura programului The Flexitarian Way? (30:30)

🎙Ce este epigenetica? (34:30)

🎙Care sunt pilonii de bază ai epigeneticii? (41:30)

🎙Ce ar spune unei persoane care nu crede că poate implementa The Flexitarian Way în viața ei? (46:30)

🎙Cine este astăzi Patricia Rusu? (52:30)

Conectează-te cu Patricia aici:

Dacă vrei să asculți și alte episoade pe acest subiect, dă play episoadelor despre:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă FOLLOW ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!