Thinking Made Visible

77 - Cum te pregătești când ești invitat într-un podcast?

Episode Summary

Te invit să asculți un nou episod din categoria #GândireaMeaFăcutăVizibilă, pe care l-am dedicat perspectivelor din care te poți pregăti atunci când ești invitat într-un episod de podcast. Ascultă-l dacă urmează să fii invitat(ă) într-un podcast, trimite-l invitaților tăi dacă ești gazdă și vrei să-i ghidezi în pregătirea conversației voastre sau dă-i play dacă ești doar curios/curioasă să afli detalii din culisele înregistrării unui episod de acest fel. Îți ofer idei și sfaturi practice, de fapt concluziile pe care le-am tras în câțiva ani de când sunt gazdă și producător de podcast, dar și invitat, cu diverse ocazii. Tot ceea ce vei asculta este experiența mea, așa că te rog să vezi totul sub forma unor păreri și recomandări, nu a pretenției de adevăr absolut. Audiție plăcută!

Episode Notes

Te invit să asculți un nou episod din categoria #GândireaMeaFăcutăVizibilă, pe care l-am dedicat perspectivelor din care te poți pregăti atunci când ești invitat într-un episod de podcast.

Ascultă-l dacă urmează să fii invitat(ă) într-un podcast, trimite-l invitaților tăi dacă ești gazdă și vrei să-i ghidezi în pregătirea conversației voastre sau dă-i play dacă ești doar curios/curioasă să afli detalii din culisele înregistrării unui episod de acest fel.

Îți ofer idei și sfaturi practice, de fapt concluziile pe care le-am tras în câțiva ani de când sunt gazdă și producător de podcast, dar și invitat, cu diverse ocazii.

Tot ceea ce vei asculta este experiența mea, așa că te rog să vezi totul sub forma unor păreri și recomandări, nu a pretenției de adevăr absolut.

Mi-am dorit să te conving că înregistrarea unui episod de podcast este un context de care merită să profiți la maximum și am considerat că pentru asta e nevoie să afli mai multe despre:

🎙De ce merită să tratezi invitația într-un podcast cu seriozitate, curiozitate și ca pe o oportunitate (03:30)

🎙Detalii tehnice minime de care e nevoie să ții cont, din experiența mea, atunci când înregistrezi un episod de podcast (05:00)

🎙Relația ta cu audiența podcastului respectiv (13:00)

🎙Ce îți recomand să întrebi pe creatorul podcastului înainte de înregistrarea episodului (14:00)

🎙Cum faci reasearch înainte de a fi invitat într-un podcast (15:00)

🎙Despre informația pe care o împărtășești într-un podcast (17:00)

🎙Tips & tricks personale despre dicție și formulare (21:00)

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Până în toamnă, când ne reauzim cu ocazia unor noi episoade, apasă FOLLOW ca să nu pierzi nicio conversație viitoare despre gândire făcută vizibilă. 

Până atunci, urmărește-ne pe conturile de social media de mai sus, unde am pregătit conținut nou și interesant care să îți țină companie vara aceasta.