Thinking Made Visible

Dacian Pășcuță & Simina Poroșnicu-Pășcuță - Care sunt comportamentele care distrug o relație de cuplu

Episode Summary

Dacian Pășcuță & Simina Poroșnicu-Pășcuță sunt coach în blocaje mentale.

Episode Notes

Acesta este primul episod Thinking Made Visible care are DOI invitați. :)

Pe lângă că sunt doi... cei doi formează și un cuplu. 

Și pe lângă asta... sunt doi dintre prietenii mei cei mai vechi și-am avut bucuria să le urmăresc evoluția, atât în carieră, cât și în relația lor de cuplu. 

Dacian Pășcuță și-a mai făcut gândirea vizibilă în #podcast în episoade despre Legile Universale, Echilibru și ce înseamnă el, de fapt, și Banii și cum să ne educăm ca să-i vedem, avem,  prețuim, înmulțim. 

Pentru Simina Poroșnicu-Pășcuță acesta este primul episod de #GândireFăcutăVizibilă, dar la cât de plăcută a fost conversația noastră și ce frumos a completat discuția prin perspectiva ei de femeie, coach, mamă,  soție... am un sentiment că e doar primul, dar nu ultimul. :) 

Am vorbit cu cei doi despre relația de cuplu. 

Dar în loc să vorbim despre Ce să faci ca să ai relația de cuplu perfectă - așa cum mulți oameni caută informații... am ales să vorbim despre Care sunt comportamentele care distrug o relație de cuplu. 

Și-aș putea să tot scriu... pentru că am navigat în această conversație multe ape. 

Și ne-am propus, toți trei, ca prin acest episod să deschidem ușa spre conversațiile despre cuplu, iar dacă ție, celui care asculți, îți vor fi de folos informațiile ne-am promis că mai facem! 

Așa că să nu te sfiești să ne spui, după ce asculți, cum ți s-a părut conversația și ce perspective noi au răsărit în mintea ta. Poate le completăm, în episoade viitoare, cu amândoi sau cu fiecare dintre ei. ;-) 

 

Mie mi-a plăcut tare acest episod! Să-l gândesc, să-l întregistrez alături de cei doi și să îmi imaginez cum va aduce sens pentru tine. 

Sper să fie așa! Dar aflăm doar după ce-l asculți, așa că dă-i play chiar acum! 

Audiție plăcută! 

 

P.S. În episod Simina și Dacian pomenesc despre un Workshop de Relații Conștiente. 

Ai toate detaliile despre el, aici: https://www.dacianpascuta.com/workshop-relatii 

Te invit cu drag să te înscrii la workshop! După ce asculți episodul, dacă sau când vei avea un "gâdilit" interior care îți spune că trebuie să fii la workshop (singur/ ă sau în cuplu) fă-o. Până acum, din toți oamenii pe care-i știu că au participat nu a fost nimeni care să nu găsească răspunsurile pe care le căuta sau conștientizări pe care nu le aștepta (pentru că relația mergea bine).

 

Ascultă episodul. Vezi cum simți perspectivele #echilibrate prezentate de Simina și Dacian, iar apoi intră la ei în site și înscrie-te. Ai să descoperi acolo detalii despre de ce, când și pentru cine e workshop-ul.  :) 

https://www.dacianpascuta.com/workshop-relatii