Thinking Made Visible

Daniel Scuturici - Cum integrezi energia masculină, armonios?

Episode Summary

Ai ascultat aici un episod despre cum trăiești și exprimi energia feminină și mi-am dorit unul care să îl completeze - dedicat căutării, înțelegerii și integrării energiei masculine - iar din primul moment am știut că Daniel va fi partenerul ideal de conversație. Daniel Scuturici - trainer Infinity Point, psiholog, terapeut și mentor în dezvoltare personală, profesională și spirituală - a fost invitatul meu și acum mai bine de un an, în episodul cu nr. 12, când am discutat despre o perspectivă „altfel” asupra dezvoltării personale și l-am numit atunci psiholog-terapeut-șaman, explicând că este omul care mă sprijină când navighez dezvoltarea mea, dinspre suflet în afară. Perspectiva lui Daniel a fost foarte apreciată și la fel sper să fie și episodul de astăzi, care ghidează în înțelegerea masculinului și a masculinului pe care Daniel în numește „rafinat” și „armonios”, adică împăcat cu el însuși, iar următoarele cuvinte ale lui cred că exprimă cel mai bine modul în care ajungi la acesta: „Uneori masculinul frumos are în spate un background pentru mulți foarte întunecat, foarte dark vis-a-vis de locurile prin care am fost. Ca să ajungem la un masculin frumos, din punctul meu de vedere, trebuie să cădem de foarte multe ori în propria noastră angoasă, în propriul nostru întuneric, în propriile noastre frustrări, în propriile noastre nemulțumiri, ca să ne putem reinventa, să ne putem repoziționa față de noi și față de realitate.” Audiție plăcută!

Episode Notes

Ai ascultat aici un episod despre cum trăiești și exprimi energia feminină și mi-am dorit unul care să îl completeze - dedicat căutării, înțelegerii și integrării energiei masculine - iar din primul moment am știut că Daniel va fi partenerul ideal de conversație. 

Daniel Scuturici - trainer Infinity Point, psiholog, terapeut și mentor în dezvoltare personală, profesională și spirituală - a fost invitatul meu și acum mai bine de un an, în episodul cu nr. 12, când am discutat despre o perspectivă „altfel” asupra dezvoltării personale și l-am numit atunci psiholog-terapeut-șaman, explicând că este omul care mă sprijină în navigarea dezvoltării mele, dinspre suflet în afară.

Perspectiva lui Daniel a fost foarte apreciată și la fel sper să fie și episodul de astăzi, care ghidează în înțelegerea masculinului în general și a masculinului pe care Daniel în numește „rafinat” și „armonios”, adică împăcat cu el însuși, iar următoarele cuvinte ale lui cred că exprimă cel mai bine modul în care ajungi la acesta:

„Ca să ajungem la un masculin frumos, din punctul meu de vedere, trebuie să cădem de foarte multe ori în propria noastră angoasă, în propriul nostru întuneric, în propriile noastre frustrări, în propriile noastre nemulțumiri, ca să ne putem reinventa, să ne putem repoziționa față de noi și față de realitate.”

Iată câteva dintre ideile pe care le-am dezvoltat în conversația noastră:

Conectează-te cu Daniel Scuturici accesând:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă SUBSCRIBE ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte! 

Te invit să ne conectăm și pe rețelele sociale, unde m-aș bucura să îți faci gândirea vizibilă de fiecare dată când ai ocazia 🙂