Thinking Made Visible

Nicoleta Surdu - Cum înveți o limbă străină, adult fiind?

Episode Summary

Sunt mari șanse ca, la fel ca în cazul meu, învățarea limbilor străine să nu fi fost cea mai plăcută experiență din anii de școală. Ascultă acest episod în care o am invitată pe Nicoleta Surdu, profesor Silent Way de limba engleză și germană, precum și co-fondatoarea centrului de limbi străine Cursevo, ca să înțelegi de ce învățarea unei noi limbi nu are legătură cu creierul tău de adult, ci cu metodologia potrivită și cu profesorul care ghidează tot acest proces, ca să te convingi de faptul că învățarea unei limbi străine este în primul rând un context de dezvoltare personală și că magia se întâmplă atunci când este înlăturată presiunea socială și ai susținerea unui grup cu oameni ca tine. Așadar, ascultă episodul până la capăt ca să îți faci curaj și să reiei învățarea acelei limbi străine pe care ai abandonat-o, dar de data aceasta într-un sistem care să-ți facă plăcere și să ți se potrivească. Audiție plăcută!

Episode Notes

 

Sunt mari șanse ca, la fel ca și în cazul meu, învățarea limbilor străine să nu fi fost cea mai plăcută experiență din anii de școală. Și poate, la fel ca în cazul multora de vârsta noastră, ți s-a întipărit în minte faptul că dacă nu ai avut șansa și discplina să înveți până acum o limbă străină este deja prea târziu sau foarte greu și ți s-a întipărit în suflet regretul că ai ratat asta, e un tren care s-a dus. 

Ascultă acest episod în care o am invitată pe Nicoleta Surdu, profesor Silent Way de limba engleză și germană, precum și co-fondatoarea centrului de limbi străine Cursevo, ca să înțelegi de ce învățarea unei noi limbi nu are legătură cu creierul tău de adult, ci cu metodologia potrivită și cu profesorul care ghidează tot acest proces, ca să te convingi de faptul că învățarea unei limbi străine este în primul rând un context de dezvoltare personală și că magia se întâmplă atunci când este înlăturată presiunea socială și ai susținerea unui grup cu oameni ca tine.

Așadar, ascultă episodul până la capăt ca să îți faci curaj și să reiei învățarea acelei limbi străine pe care ai abandonat-o, dar de data aceasta într-un sistem care să-ți facă plăcere și să ți se potrivească.

Conversația noastră cu drag de învățare și pasiune pentru limbi străine îți oferă tot ceea ce trebuie să știi despre:

Descoperă modul în care centrul Cursevo redefinește experiența învățării accesând:

Conectează-te cu Nicoleta Surdu aici:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă SUBSCRIBE ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!