Thinking Made Visible

Ovidiu Oltean - Cum scapi de frica de vorbit în public?

Episode Summary

Frica de a vorbi în public este atât de des întâlnită încât nici nu ne mai miră. O identificăm, admintem că ne oprește din a ne îndeplini dorințe și obiective, dar nu avem curajul de multe ori să recunoaștem că aceasta ține în primul rând nu de aspectele tehnice pe care le implică vorbitul în fața altor oameni, ci de modul în care ne gestionăm emoțiile. Public Speaking-ul este în egală măsură artă și știință, emoții și idei, storytelling și structură, iar eu i-am aflat secretele de la invitatul de săptămâna aceasta, Ovidiu Oltean, care a descoperit oratoria acum zece ani, iar de atunci a devenit un nume de referință în acest domeniu, nu doar ca triplu Campion European și de 17 ori Campion Național la Public Speaking, ci și ca Public Speaking Trainer & Coach, a cărui misiune este aceea de a sprijini oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public. Și pentru că faci parte din comunitatea Thinking Made Visible, Ovidiu îți face un CADOU: cu ajutorul codului TMV20 aplicat la înscriere (valabil până în 09 mai 2022), ai 20% reducere din prețul programului SPEECH MASTER aflat la ediția a IV-a în perioada iunie-iulie 2022. Rezervă-ți un loc cât mai repede, iar apoi dă-ți voie să te bucuri de un program care nu te plictisește și care te învață cum să nu îți plictisești la rândul tău audiența.

Episode Notes

Frica de a vorbi în public este atât de des întâlnită încât nici nu ne mai miră. O identificăm, admintem că ne oprește din a ne îndeplini dorințe și obiective, dar nu avem curajul de multe ori să recunoaștem că aceasta ține în primul rând nu de aspectele tehnice pe care le implică vorbitul în fața altor oameni, ci de modul în care ne gestionăm emoțiile. 

Public Speaking-ul este în egală măsură artă și știință, emoții și idei, storytelling și structură, iar eu i-am aflat secretele de la invitatul de săptămâna aceasta, Ovidiu Oltean, care a descoperit oratoria acum zece ani, iar de atunci a devenit un nume de referință în acest domeniu, nu doar ca triplu Campion European și de 17 ori Campion Național la Public Speaking, ci și ca Public Speaking Trainer & Coach, a cărui misiune este aceea de a sprijini oamenii să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai persuasivi și mai autentici atunci când își prezintă ideile în public. 

Ascultând conversația mea cu Ovidiu vei alfa ce este desensibilizarea treptată și cât de important este să creezi o serie de experiențe pozitive care să le înlocuiască pe cele negative, chiar traumatice, de ce nu trebuie nici la acest capitol să cauți perfecțiunea și să îți compari drumul cu cel parcurs de alții, dar și cum te ajută programul SPEECH MASTER să treci peste frica de vorbit în public și să te faci auzit(ă) în fața colegilor, clienților sau partenerilor tăi. 

Programul online interactiv SPEECH MASTER de 8 săptămâni (www.ovidiuoltean.ro/speechmaster) - aflat la ediția a IV-a în perioada iunie-iulie 2022 - a fost creat de Ovidiu pentru a te ajuta să înveți să vorbești cu încredere în fața oamenilor și să ții prezentări sau traininguri captivante. 

Și pentru că faci parte din comunitatea Thinking Made Visible, Ovidiu îți face un CADOU 🎁: cu ajutorul codului TMV20 aplicat la înscriere (valabil până în 09 mai 2022), ai 20% reducere din prețul programului SPEECH MASTER care începe în curând. Rezervă-ți AICI unul din locurile disponibile, iar apoi dă-ți voie să te bucuri de un program care nu te plictisește și care te învață cum să nu îți plictisești la rândul tău audiența.

Ascultă acest episod presărat cu exemple concrete și informații valoroase despre:

Află mai multe despre Ovidiu Oltean și serviciile, proiectele sau evenimentele sale accesând:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă SUBSCRIBE ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!