Thinking Made Visible

81 - Ovidiu Toader - Cum delegi sănătos, ca să obții rezultate în bani și timp

Episode Summary

Invitatul meu din acest episod, Ovidiu Toader, este antrenor de antreprenori. Dar dacă e să îi descriu ultimii 26 de ani din punct de vedere profesional și personal trebuie să adaug și business coach, mentor, profesionistul care ghidează și coagulează antreprenori din toată lumea, investitor, fost corporatist, om de afaceri cu experiență alături de prieteni și membri ai familiei, tată a 4 copii. Merită să asculți conversația noastră ca să afli cum înveți să delegi, iar dacă deja o faci, ca să înțelegi cum delegi eficient. O să afli și de ce antreprenorilor nu le place controlul, deși ai crede pe dos, de ce mulți dintre aceștia nu au încredere în oameni, de ce e nevoie să delegăm rezultate, nu sarcini, dar și de ce delegăm mai ușor ce nu ne place să facem. Pe lângă toate acestea, am mai discutat despre: 🎙Cine este Ovidiu Toader? (03:30) 🎙Când a hotărât să fie coach și ghid pentru alți antreprenori? (10:30) 🎙Cine sunt antreprenorii și afacerile alături de care îi place să lucreze? (17:30) 🎙Care sunt problemele cel mai des identificate în afacerile pentru care i se cere ajutorul? (20:30) 🎙Ce ar spune unui antreprenor căruia îi e greu să își dezvolte afacerea pentru că nu are încredere în oameni? (24:30) 🎙Le place antreprenorilor controlul sau nu? (30:00) 🎙Ce înseamnă să delegi eficient? (36:00) 🎙Ce recomandă unui antreprenor care vrea să înceapă procesul de a construi o arhitectură sănătoasă de delegare? (40:30) 🎙De ce ai nevoie pentru a pune la punct delegarea într-o afacere? (48:30) 🎙Poate delegarea să salveze bani într-o afacere? (58:30) 🎙Cum arată viața și afacerea unui antreprenor pentru care delegarea funcționează? (01:04:00) Audiție plăcută!

Episode Notes

Invitatul meu din acest episod, Ovidiu Toader, este antrenor de antreprenori. 

Dar dacă e să îi descriu ultimii 26 de ani din punct de vedere profesional și personal trebuie să adaug și business coach, mentor, profesionistul care ghidează și coagulează antreprenori din toată lumea, investitor, fost corporatist, om de afaceri cu experiență alături de prieteni și membri ai familiei, tată a 4 copii.

Merită să asculți conversația noastră ca să afli cum înveți să delegi, iar dacă deja o faci, ca să înțelegi cum delegi eficient. O să afli și de ce antreprenorilor nu le place controlul, deși ai crede pe dos, de ce mulți dintre aceștia nu au încredere în oameni, de ce e nevoie să delegăm rezultate, nu sarcini, dar și de ce delegăm mai ușor ce nu ne place să facem.

Pe lângă toate acestea, am mai discutat despre:

🎙Cine este Ovidiu Toader? (03:30)

🎙Când a hotărât să fie coach și ghid pentru alți antreprenori? (10:30)

🎙Cine sunt antreprenorii și afacerile alături de care îi place să lucreze? (17:30)

🎙Care sunt problemele cel mai des identificate în afacerile pentru care i se cere ajutorul? (20:30)

🎙Ce ar spune unui antreprenor căruia îi e greu să își dezvolte afacerea pentru că nu are încredere în oameni? (24:30)

🎙Le place antreprenorilor controlul sau nu? (30:00)

🎙Ce înseamnă să delegi eficient? (36:00)

🎙Ce recomandă unui antreprenor care vrea să înceapă procesul de a construi o arhitectură sănătoasă de delegare? (40:30)

🎙De ce ai nevoie pentru a pune la punct delegarea într-o afacere? (48:30)

🎙Poate delegarea să salveze bani într-o afacere? (58:30)

🎙Cum arată viața și afacerea unui antreprenor pentru care delegarea funcționează? (01:04:00)

Urmărește-l pe Ovidiu și află cum te poate învăța să delegi eficient accesând:

Dacă vrei să asculți și alte episoade pe acest subiect, ți le recomand pe acestea:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă FOLLOW ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!