Thinking Made Visible

Valentin Nedelcu - Libertatea Financiară - mit sau realitate?

Episode Summary

Invitatul din acest episod, Valentin Nedelcu, este investitor, trainer, consultant și fondatorul www.stiintabanilor.ro și al grupului „Știința Banilor - Educație Financiară”, una dintre cele mai mari comunități online de educație financiară din țară noastră. În România, foarte multe discuții despre bani sunt tabu, dar libertatea financiară este un subiect de tot mai mare interes în ultimii ani. Foarte mulți și-o doresc, dar mulți renunță în primii 2-3 ani din cauza efortului mare de start și a rezultatelor care întârzie să apară. Valentin a învățat cum să devină independent financiar prin ani și ani de investiții, iar astăzi îi învață și pe alții drumul către libertate și o viață prosperă. Din punctul lui de vedere, „soluții geniale, tunuri și scurtături nu există”, iar „rezultatele se află dincolo de unde renunță majoritatea”. Te asigur că te va inspira și îți va fi de folos acest episod, așa că te invit să îl asculți până la final și să afli mai multe despre: 🎙Ce înseamnă independența financiară? 🎙Formula prin care o persoană se consideră independentă financiar? 🎙Ce ar spune cuiva care crede că nu poate deveni independent financiar? 🎙Care este mindset-ul cu care obții independența financiară? 🎙Unde găsești motivația ca să începi și să continui această călătorie? 🎙Diferența dintre economii și venituri pasive 🎙Partea spirituală în procesul de independență financiară? 🎙Cum s-a schimbat în drumul spre libertate financiară? 🎙Cine e astăzi ca om tocmai pentru că a trecut prin acest proces? Audiție plăcută!

Episode Notes

Invitatul din acest episod, Valentin Nedelcu, este investitor, trainer, consultant, fondatorul https://stiintabanilor.ro și al grupului Știința Banilor - Educație Financiară, una dintre cele mai mari comunități online de educație financiară din țara noastră.

În România, foarte multe discuții despre bani sunt tabu, dar libertatea financiară este un subiect de tot mai mare interes în ultimii ani. Iluzie pentru unii, realitate pentru alții. Foarte mulți și-o doresc, dar mulți renunță în primii 2-3 ani din cauza efortului mare de start și a rezultatelor care întârzie să apară.

Valentin a învățat cum să devină independent financiar prin ani și ani de investiții, iar astăzi îi învață și pe alții drumul către libertate și o viață prosperă. Din punctul lui de vedere, „soluții geniale, tunuri și scurtături nu există”, iar „rezultatele se află dincolo de unde renunță majoritatea”.

Te asigur că te va inspira și îți va fi de folos acest episod, așa că te invit să îl asculți până la final și să afli mai multe despre:

🎙Ce înseamnă independența financiară? (04:00)

🎙Formula prin care o persoană se consideră independentă financiar? (08:30)

🎙Ce ar spune cuiva care crede că nu poate deveni independent financiar? (10:00)

🎙Care este mindset-ul cu care obții independența financiară? (17:00)

🎙Unde găsești motivația ca să începi și să continui această călătorie? (23:00)

🎙Diferența dintre economii și venituri pasive (35:00)

🎙Partea spirituală în procesul de independență financiară? (42:30)

🎙Cum s-a schimbat în drumul spre libertate financiară? (53:00)

🎙Cine e astăzi ca om tocmai pentru că a trecut prin acest proces? (59:00)

Fă și tu parte grupul Știința Banilor - Educație Financiară și urmărește-l pe Valentin online accesând:

Dacă vrei să asculți și alte episoade pe subiecte asemănătoare, ți le recomand pe acestea:

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

Apasă FOLLOW ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!