Thinking Made Visible

95 - Vlad Mureșan - De ce nu poti menține o relație stabilă?

Episode Summary

„Fascinant” este un cuvânt care apare des în conversația mea cu Vlad Mureșan, invitatul meu din acest episod. Nu doar pentru că am ales să dezbatem un subiect fascinant și delicat - De ce unii dintre noi nu pot să mențină o relație stabilă? - ci și pentru că Vlad l-a abordat într-un mod sincer, direct … diferit, care mi-a oferit multe momente de introspecție sau revelație, și la fel sper să îți ofere și ție. Recunosc că auzindu-l, din când în când, mi s-a făcut stomacul ghem sau pielea de găină. Dacă ți se întâmplă asta și ție, te rog să nu închizi și să îl asculți până la final, iar apoi să îți dai timp să înțelegi și să integrezi perspectivele lui Vlad, se le lași să se așeze lângă sau peste cele pe care le ai deja. Din 2006, Vlad consiliază ca psiholog și psihoterapeut clienți cu dificultăți profesionale, personale și de cuplu, printr-o viziune proprie, construită pe trei piloni: responsabilitate, onestitate și integritate. Am vorbit cu el despre: 🎙Unde începe conversația profundă și reală despre o relație stabilă? 🎙Ce este tranzacționalitate și ce nu este într-o relație? 🎙Luptele de putere într-o relație 🎙Ce înseamnă „stabil” într-o relație? 🎙De ce nu ai încredere în partener? 🎙Care este momentul în care o relație devine stabilă? 🎙Cum spui adevărul într-o relație? 🎙În ce fel e diferit pentru un bărbat procesul de implicare într-o relație și de menținere a ei? 🎙Există diferențe între bărbați și femei cu privire la deschiderea spre psihoterapie? 🎙Dinamica anxios-evitant într-o relație 🎙Ce îl blochează pe un bărbat în a-și asuma o relație de cuplu, de fapt? 🎙Despre hotărârea de maturizare individuală Audiție plăcută!

Episode Notes

„Fascinant” este un cuvânt care apare des în conversația mea cu Vlad Mureșan, invitatul meu din acest episod.

Nu doar pentru că am ales să dezbatem un subiect fascinant și delicat - De ce unii dintre noi nu pot să mențină o relație stabilă? - ci și pentru că Vlad l-a abordat într-un mod sincer, direct … diferit, care mi-a oferit multe momente de introspecție sau revelație, și la fel sper să îți ofere și ție. 

Recunosc că auzindu-l, din când în când, mi s-a făcut stomacul ghem sau pielea de găină. Dacă ți se întâmplă asta și ție, te rog să nu închizi și să îl asculți până la final, iar apoi să îți dai timp să înțelegi și să integrezi perspectivele lui Vlad, se le lași să se așeze lângă sau peste cele pe care le ai deja. 

Din 2006, Vlad consiliază ca psiholog și psihoterapeut clienți cu dificultăți profesionale, personale și de cuplu, printr-o viziune proprie, construită pe trei piloni: responsabilitate, onestitate și integritate. Am vorbit cu el despre:

🎙Unde începe conversația profundă și reală despre o relație stabilă? (02:30)

🎙Ce este tranzacționalitate și ce nu este într-o relație? (09:30)

🎙Luptele de putere într-o relație (15:00)

🎙Ce înseamnă „stabil” într-o relație? (17:30)

🎙De ce nu ai încredere în partener? (20:00)

🎙Care este momentul în care o relație devine stabilă? (25:00)

🎙Cum spui adevărul într-o relație? (38:00)

🎙În ce fel e diferit pentru un bărbat procesul de implicare într-o relație și de menținere a ei? (41:00)

🎙Există diferențe între bărbați și femei cu privire la deschiderea spre psihoterapie? (48:00)

🎙Dinamica anxios-evitant într-o relație (52:00)

🎙Ce îl blochează pe un bărbat în a-și asuma o relație de cuplu, de fapt? (55:00)

🎙Despre hotărârea de maturizare individuală (01:05:00)

Conectează-te cu Vlad online și descoperă munca lui:

🎙Website - https://www.muresanvlad.ro/

🎙Facebook - https://www.facebook.com/muresanvlad.ro

🎙LinkedIn - https://bit.ly/3XSnetR

Dacă vrei să asculți episoade asemănătoare, ți le recomand pe acestea:

🎙Ce înseamnă „relație de cuplu conștientă”? - cu Dana și Mihai Dragomirescu 

🎙Care sunt comportamentele care distrug o relație de cuplu? - cu Simina și Dacian Pășcuță 

Pătrunde în universul despre gândire făcută vizibilă aici:

💎 Facebook - Thinking Made Visible

📱 Instagram - @thinkingmadevisible

🎧 Youtube - Thinking Made Visible

✨ TikTok - @thinkingmadevisible

ABONEAZĂ-TE ca să nu pierzi niciun episod despre gândire făcută vizibilă și dă SHARE cui crezi că i-ar fi de folos să le asculte!